Het Uniserver Pinkstertoernooi

Doe mee aan het gezelligste toernooi van Nederland, waar beachhandbal en veldhandbal gecombineerd worden!

 

Al sinds 1971 is het Pinkstertoernooi bij de handbalvereniging Berdos een jaarlijks terugkerend evenement, dat met groot succes georganiseerd wordt.
Vanaf zaterdag zijn de verenigingen welkom om op Sportcomplex 'De Kiefthoek' te komen kamperen, veldhandballen op zondag en als afsluiter op maandag te beachhandballen op het nabij gelegen strand. 

Deze commissie zet zich in om alle mensen die kamperen - jong en oud - te vermaken tijdens het toernooi! Op zaterdag starten we met een vriendenhandbaltoernooi op zaterdagavond, oftewel het Pre-pinkstertoernooi. Er mogen maximaal 3 actieve leden in een team. Verder kan iedereen meedoen; opa, oma, buurman, vriend of vriendin, vraag iedereen! Aansluitend aan het pre-pinkstertoernooi is er de feestavond, met DJ Jo de Vro, die er ook dit jaar weer een geweldig feest van gaat maken. 's Ochtends zit iedereen echter weer fris en fruitig aan het ontbijt om daarna het veldtoernooi te spelen! Er zijn ongeveer 20 velden beschikbaar, waarvan twee asfalt velden, waar alle teams op hun eigen niveau worden ingedeeld. Hier ontstaan dan kleine competities waar er maar één de winnaar kan zijn! Deze winnaars krijgen rond 17.00 uur dan ook een echte beker uitgereikt. Ook de feestavond op zondag zal verzorgd worden door DJ Jo de Vro. Maandag staat het beachhandbal toernooi op het programma. Het beachhandbaltoernooi is helaas niet voor de jongste jeugd, maar teams vanaf de D jeugd kunnen hieraan meedoen. Er wordt gespeeld met de officiële beachhandbal regels. Als het weer even mee zit, wordt het niet alleen een mooie toernooidag, maar ook gewoon een overheerlijke stranddag!
Na de beachhandbal zit het gezellige weekend er al weer op en kunnen we aan het nagenieten beginnen. 

Wil je een geslaagde afsluiting van het seizoen waarbij jong en oud vermaakt wordt? Kom dan naar ons toernooi!

We kijken ernaar uit!
Tot dan!